Dj Fredrik, för en lyckad partykväll!

 

 

Vanliga Frågor

 

 

När skall man boka?
Boka så snart ni vet vilket datum ni planerar att hålla fest. Vissa tider på året är populärare än andra att ha fest, exempelvis är det mycket bröllopsspelningar mellan maj och september. Vanligtvis räcker det om du bokar ca 2-5 månader innan festdatumet beroende på vilken period på året det är. Skulle jag vara bokad så kan jag eventuellt ordna en annan discjockey till er.

 

Vilken vals/första låt ska vi ha på vårt bröllop?
Det där är väldigt individuellt där vissa väljer det lite mer traditionella med wienervals medan andra föredrar en lugn låt som betyder mycket för dem. Det finns väldigt många olika varianter och det viktigaste är att ni väljer något som känns rätt för er, jag kan givetvis ge tips om så önskas.

 

Går det bra att önska musik?
Naturligtvis går det bra att önska musik. Både under kvällen och/eller vid konsultation inför festen. Det är er kväll och det är ni som ska ha roligt! Dock ansvarar jag för att dansgolvet skall vara fullt så jag måste ibland göra en avvägning vid önskemål. Jag har med mig ett musikbibliotek med ca 10 000 låtar så det finns garanterat någonting för alla dina gäster.

 

Får vi ta med egen musik?
Givetvis får ni det, men ännu bättre är om ni i så fall önskar i förväg så behöver ni inte släpa med något till festen.

 

Vad menas med att 4 tim musik ingår?
Det är tiden från överenskommen starttid och 4 timmar framåt. Naturligtvis går det att förlänga tiden om så önskas. Musik till mingel innan/under middag går att ordna utan extra kostnad.


Vad gäller vid avbokning?
Ingenting om avbokningen sker längre än 4 veckor innan. Jag debiterar 20% om avbokning sker mellan 4-1 veckor innan. Avbokning 1 vecka innan debiteras 50%. Från dagen innan utgår full debitering.


Hur fungerar preliminärbokningar?
Vid annan förfrågan angående samma dag ringer jag upp er och då måste jag ha ett definitivt svar, annars går tiden till den andra kunden.


När ska betalning ske?
Företagskunder faktureras. Då gäller 10 dagars betalningstid. För privatkunder gäller kontant betalning på plats.

 

När levereras utrustningen?
Samma dag som arrangemanget. Tiden anpassas för att passa dina önskemål.


När hämtas utrustningen?
Som regel monteras utrustningen ner efter avslutad spelning eller eventuellt dagen efter.

 

www.djfredrik.se| djfredrik@gmail.com | 0709-534843 | Innehar F skattsedel